Bijelo oko (20') + SLATKE STVARI (91')

27kol20:0023:00Bijelo oko (20') + SLATKE STVARI (91')20:00 - 23:00 zagreb - Lauba, Prilaz baruna Filipovića 23a, 10000, ZagrebProgramGlavni program

Detalji programa

Bijelo oko (20′)

Muškarac nailazi na svoj ukradeni bicikl, no on sada pripada strancu. U naporima da se ponovno domogne bicikla, Omer dovodi u opasnost vlastitu ljudskost. Dobitnik nagrade za najbolji kratkometražni igrani film na festivalu South by Southwest.

SLATKE STVARI (91′)

Petnaestogodišnja Billie ima prekrasan glas, baš kao njezina imenjakinja i heroina Billie Holiday. Dok joj otac (Will Patton – Armagedon, American Honey) plaću utapa u alkoholu, a majka Eve (Karyn Parsons – Princ iz Bell Aira) gradi život s novim dečkom, Billie s bratom Nicom dane provodi skupljajući metalni otpad. Kada se sprijatelje s dječakom Malikom, brat i sestra otkrivaju novi osjećaj slobode i zabave. Tijekom nezaboravnog i čarobnog ljeta, snalažljivi trojac pobjeći će od kuće kako bi započeo karijeru otpadnika, daleko od očiju odraslih. Nakon sedmogodišnje pauze, nezavisni redatelj Alexandre Rockwell (Little Feet) svojim je novim ostvarenjem oduševio publiku i kritiku na Berlinaleu gdje je osvojio i Kristalnog medvjeda. Izvršni producenti filma su Sam Rockwell i Jennifer Beals.

Više

Vrijeme

27. kolovoz 2020. 20:00 - 23:00

Lokacija

zagreb - Lauba

Prilaz baruna Filipovića 23a, 10000, Zagreb

Other Events

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)