Search
Close this search box.

Prijave za radionicu Developing Your Film Festival

df21826ae8a872cf1247bd115eaf49c3
Otvorene prijave za radionicu Developing Your Film Festival

Independent Cinema Office i Motovun Film Festival i ove godine organiziraju radionicu Developing your film festival koja će se održati od 22. do 27. srpnja u Motovunu.
Ova intenzivna i specifična radionica okuplja profesionalce iz svijeta filmskih festivala cijele Europe kako bi razvili i unaprijedili svoje poslovne vještine, razvili kreativne strategije te otvorili prostor za buduće međusobne suradnje. Program se odvija kroz predavanja stručnjaka filmske industrije, praktične radionice i diskusije kroz koje polaznici između ostalog stječu znanja iz strateškog planiranja razvoja i jačanja festivala, određivanja ciljeva, povećanja broja festivalske publike, radu sa sponzorima, korištenju novih tehnologija te poboljšanju komunikacijskih sposobnosti. Za vrijeme trajanja radionice, 26. srpnja, počet će i održavanje Motovun Film Festivala te će polaznici prisustvovati festivalskim projekcijama te steći iskustvo jednog od najvažnijih hrvatskih filmskih festivala.
Puna cijena kotizacije za ovu radionicu je 570 €, s djelomičnom stipendijom ona iznosi 365 €, a s potpunom stipendijom 160 €. Zainteresirani se mogu prijaviti na radionicu na internetskim stranicama Independent Cinema Office-a (www.independentcinemaoffice.org.uk) gdje mogu pronaći i sve dodatne informacije.

Ostavi komentar

Slične vijesti