Search
Close this search box.

PRETPRODAJA ULAZNICA ZA “GIMME DANGER”

f14758af6104bbb91195e0bc0dd9c658
Zbog povećanog interesa, ulaznice za film "Gimme Danger" Jima Jarmusha prodaju se od petka

Filmom "Gimme Danger", biografskim dokumentarcem o rock-ikoni i punk-predjedu Iggyju Popu u režiji Jima Jarmusha zatvaramo ovogodišnji Motovun u Zagrebu. Film je na programu u nedjelju u 21 sat.

Kako bilježimo povećano zanimanje za ovu projekciju, ulaznice će biti u pretprodaji od četvrtka, 26.8. Uvjet za kupnju ulaznice po cijeni od 30 kuna moguć je uz kupnju ulaznice za projekcije te večeri – tim uvjetom želimo omogućiti redovnim (ili redovitijim) posjetiteljima Motovuna u Zagrebu da osiguraju svoje mjesto na ovoj projekciji.

Tako ulazimo u završni vikend revije u Laubi. U petak prikazujemo film koji je u Motovunu izazvao nepodijeljeno odobravanje publike "Potpuni neznanci" (redatelj Paolo Genovese, Italija, 2015) humornu dramu o tajnama koje skrivaju inboxi naših telefona i zbrci koja se dogodi kada ih skupina prijatelja odluči javno pročitati. Film koji je postigao znatan komercijalni uspjeh u Italiji bio je film zatvaranja našeg ovogodišnjeg festivalskog izdanja.

Film "Viva" (Paddy Breathnatch, Irska, 2015) bio je najbolji film u glavnom programu po sudu našeg festivalskog žirija i dobio je nagradu "Propeler Motovuna". To je emotivna priča o mladiću koji traži svoje mjesto na pozornicama barova Havane, pokušavajući se afirmirati kao transeksualna pjevačica. U njegov život vraća se otac kojeg nije vidio od djetinjstva, koji ne može podnijeti da je njegov sin zapravo – "pjevačica. Film prikazujemo u subotu, a sve projekcije počinju u 21 sat.

POTPUNI NEZNANCI / PERFECT STRANGERS / PERFETTI SCONOSCIUTI*

VIVA*

Ostavi komentar

Slične vijesti