Search
Close this search box.

Postani volonter MFF-a 2016!

d62653a6e09166eb7b0011325424e11b
Otvorili smo prijave za volontere!

Gotovo šezdeset volontera svake godine pomaže kako bismo prikazali oko devedeset filmova u pet najtoplijih dana srpnja. Trebamo entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost. I možda dozu ili dvije pozitivnog ludila i adrenalina. Svakako, prava vrijednost volontiranja na Motovun Film Festivalu su iskustva koja stječete. Pa, ako ste se već sada prepoznali, pridružite nam se i prijavite se. Ako ste spremni doći do Motovuna, stariji ste od 18 godina i voljni ste volonitrati, prepustiti se festivalskom ludilu i dati najbolje od svoje energije, volje i vremena – ispunite prijavnicu! NATJEČAJ JE ZATVOREN 17.LIPNJA.

Natječaj je otvoren do 17. lipnja, a o statusu svoje prijave bit ćete obaviješteni najkasnije do26. lipnja.

Molimo vas da prilikom ispunjavanja prijavnice ispunite sva polja i budete kreativni i rječiti. Imajte na umu kako fotografija koju priložite mora odgovarati kriterijima festivalske akreditacije (dovoljno jasna fotografija na kojoj vam se vidi lice, bez sunčanih naočala i u pristojnom izdanju – nešto slično fotografiji na identifikacijskim dokumentima). Nepravilno ili nepotpuno ispunjene prijavnice neće se uzimati u obzir prilikom konačnog odabira.

Svakako preporučujemo da prije ispunjavanja prijavnice pročitate i naš ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćete naći sve detalje vezane za volontiranje na MFF-u. Ukoliko imate problema s ispunjavanjem online prijavnice ili vas muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na volonter@motovunfilmfestival.com.

Ostavi komentar

Slične vijesti