Search
Close this search box.

OTVORENE PRIJAVE ZA MOTOVUNSKE KRATKE 2021.

2017billy04
S nadom u povoljne epidemiološke uvjete, festival pripremamo za 27. – 31. 07. 2021.

Motovun Film Festival objavljuje poziv za prijave filmova u kratkometražnom programu.  Prijaviti se mogu filmovi u trajanju od dvadeset minuta koji su svjetsku premijeru imali u 2020. ili 2021. godini, uz uvjet da je to prvo prikazivanje filma u Hrvatskoj. Selektor programa odabrat će dvadeset i pet naslova koji će biti prikazani u natjecateljskom programu čiji pobjednik i ove godine ulazi u konkurenciju za Europsku Filmsku nagradu.

Prijave se primaju do 5 . lipnja/juna, preko platformi  FilmFreeway.com ili ShortFilmDepot.com

U cilju promocije domaćih i regionalnih filmova i autora, Motovun Film Festival otvara mogućnost prijave filmova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije bez naknade za prijavu do 15. svibnja/maja.

Unatoč godini pandemije, Motovun Film Festival i prošle je godine održan u prilagođenom izdanju, s projekcijama uživo, dok je cjelokupni kratkometražni program prikazan na projekcijama u Zagrebu. Međunarodni žiri odabrao je najbolji film, naš je prošlogodišnji pobjednik bio Ka morskoj prašini redateljice Héloïse Ferlay (Francuska).

Motovun Film Festival ne prima prijave za filmove u dugometražnim programima, koji se selektiraju na poziv.

U nadi da će se ovoga ljeta stvoriti povoljni uvjeti za održavanje događanja uživo, pripremamo festival u uobičajenom terminu posljednjeg tjedna srpnja/jula, od 27. do 31. 07. Vidimo se na brdu filmova!

Prijave:

https://filmfreeway.com/MotovunFilmFestival

https://www.shortfilmdepot.com/en/home/festivals/details/id/177/festival/motovun-film-festival

Ostavi komentar

Slične vijesti