Search
Close this search box.

Doručak u Motovunu s legendama

2f1cc144a2f662230a9c497bb5ae9532
Ove godina na doručak dolaze Veljko Bulajić, Lordan Zafranović i Terence Davies

Motovunska ekipa već je navikla na doručak s dragim gostima festivala svakog jutra u 11.30. Neki se tada već pripremaju za ručak, ali Motovun za vrijeme festivala nikada ne ide rano spavati, pa se zato i malo kasnije doručkuje.

“Doručak u Motovunu” je program razvijen u suradnji sa “Sa(n)jam knjige u Puli”, po uzoru na njihov najprepoznatljiviji sadržaj – nepretenciozno predstavljanje počasnih gostiju festivala. U doručku uvijek sudjeluju odabrani gosti, iza kojih stoji velika i plodna karijera. "Doručak s autorom" zbroj je mnoštva zasebnih priča, dogodovština, iskrenosti, (ne)zadovoljstava, intimnih prošlosti, zaboravljenih trenutaka, šarolikih svjetonazora, stvaralačkih ushita, inspiracijskih tegoba…

Ove godine na doručak dolaze tri laureata festivala: dobitnici nagrade “50 godina” Veljko Bulajić i Lordan Zafranović, te dobitnik nagrade Motovun Maverick Terence Davies. Tu je i kultni poljski redatelj Lech Majewski. Razgovore vodi filmolog i v. d. direktora Filmskog centra Srbije Miroljub Vučković. Vidimo se na doručku, koji ove godine sprema Podravka.

Ostavi komentar

Slične vijesti